sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hyvinkää ja Kylmälä!

Taas kerran kauhea kiire, mutta kävin eilen Hyvinkäällä Nanan kanssa ansaitsemassa 75 euroa, ja otin matkalta muutaman kuvan. Tiedän, että jos en laita näitä nyt tänne, en tee sitä koskaan. Nana oli todella mukavaa matkaseuraa ja ihan täydessäkin junassa makasi rauhassa paikoillaan :) Timo on meillä hoidossa edelleen, mutta se ei päässyt Hyvinkäälle mukaan.



Hyvinkään lisäksi olen käynyt tässä viime päivinä Kylmälässä (viimeksi tänään aamulla äidin ja Nanan kanssa) maastossa kävelemässä Wäiskin kanssa. Lauantaina kaverini Ronja oli mukana Antonin kanssa ja Ronjan äiti Katja otti muutaman todella kivan kuvan, kiitos hänelle! :)


12 kommenttia :

  1. oisko sun pitäny rajata Ronja kuvasta pois....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katotaan jos se järkyttyy ni otan pois :D

      Poista
    2. Hahahaha! Epäilettekö mun itsehillintää? Ei kukaan tiiä kuka mä oon ;)

      Poista
  2. Kun käyt ulkoiluttamassa koiria ni paljonko pyydät palkkaa?
    Ja onko se jotain per tunti vai puoli tuntia vai miten?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeastaan enää ulkoiluta muiden koiria juuri ollenkaan. Pienempänä sain aina milloin minkäkin verran palkkaa koiranulkoilutuksesta, välillä yhdestä lenkistä 20e ja toisaalta taas toisesta koirasta viikon ulkoilutuksista 5e. En ole ikinä hoitanut koiria rahan vuoksi. Nyt jos ulkoiluttaisin jonkun vieraan ihmisen koiria, käyttäisin varmaan suunnilleen tätä hinnastoa soveltaen vähän koiran haastavuuden mukaan.

      Poista
    2. Oukhei,kiitosta vastauksesta!:)

      Poista
  3. Mitä jobia teet Hyvinkäällä? Rakastan noita asemakuvia, asettelua, tietenkin koiraa, tunnelmaa, väriä, kaikkea<3 Ja ihanan iloisia heppakuvia, näitä on paljonpaljon kivampi katella kuin sellaisia joidenkin naama rutussa -vääntämiskuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin viemässä iPhoneja korjaavalle tuttavalleni hyvin palvelleen kännykkäni, hän taitaa purkaa sen osiksi. Voi kiitos <3 :) Joo maastoilu on kyllä hauskaa puuhaa, hevosistakin huomaa miten ne nauttii.

      Poista
  4. Kehottasin miettimään vähän erilaisia asentoja/asetteluja koiralle, aina se vaan pönöttää tuolleen kuono kameraan päin tylsästi. Ole villi! Kokeile kuvata koiraa jostain ihan erisuunnasta kuin edestä päin! Minusta nää sun kuvat vaan toistaa itteään, eri taustoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on totta, hyvä pointti! Oon yrittänyt kiinnittää asiaan huomioita, mutta se on vaikeeta... Pikkuhiljaa :D

      Poista
    2. Jäin pohtimaan asiaa (ja ratkaisukeinoja), yhden syyn keksin heti tälle ilmiölle! Kuvaan koiria melkein aina yksin, eli kuvaan koiran ja asettelen sen itse. Tällöin on luonnollista, että koira katsoo suoraan kohti kuvaajaa. Olisi helpompaa jos saisin jonkun ohjaamaan koiraa ja voisin itse keskittyä kuvaamiseen. Mutta näillä mennään.

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com