torstai 4. syyskuuta 2014

What we dream, it's all that matters


Olen viime päivinä käynyt paljon lenkeillä koirien kanssa, mutta en ole saanut otettua kameraa mukaan. Milo-bordercollie on täällä edelleen, joten päivisin olen ulkoillut Milo-Nana-Charlie-combolla. Jengi pysyy kasassa ja toimii hihnalenkeilläkin yllättävän hyvin. Kun pääsemme metsään asti ja päästän koirat irti, Charlie ja Milo alkavat usein leikkiä. Nana selvästi pitää Milosta, ne nukkuvat vierekkäin aina välillä ja eilen (Nanan aloitteesta?!) alkoivat leikkiäkin. Eilen yölenkillä Milon ja Nanan juoksennellessa yhdessä en voinut olla ajattelematta, että Nana on kyllä varmasti tyytyväinen kun saa välillä pikkuveljen tänne hoitoon.



Charlieen Nana suhtautuu aika neutraalisti, spanielit eivät leiki keskenään mutta ei Nana pikkukoiralle juurikaan joudu murisemaan. Charlie on ihmeen reipas, tänäänkin teimme mustavalkoisten ja pikkuspanielin kanssa parin tunnin lenkin metsässä. Charlie kävi tutkimusmatkalla mutaojassa, joten pesin ja föönasin sen vielä lopuksi. Kävin ruokkimassa Charlien, ja lähdin vielä kahdestaan spanieleiden kanssa lyhyelle lenkille ja otin nämä kuvat. Silti Charlie ei oikeastaan vaikuttanut väsyneen ollenkaan. Kotiin päästessään se kuitenkin meni heti nukkumaan, joten kai se sitten oli väsynyt.


Eilen lenkillä Charlien kanssa törmäsimme 4kk saksanpaimenkoiraan, onneksi sellaisessa kohtaa että pikkupojat pääsivät telmimään. Tulin todella hyvälle tuulelle, kun katselin kahden pennun iloista leikkimistä. Ilonaiheita ei tunnu olevan mitenkään liikaa tällä hetkellä, joten yritän keskittyä pieniinkin ilahduttaviin juttuihin. Ylioppilaskirjoitukset stressaavat minua enemmän kuin ikinä olisin voinut uskoa. En saa nukuttua kuin kuudesta seitsemään tuntia joka yö, kun normaalisti nukun ainakin yhdeksän tuntia. Siedän unenpuutetta todella huonosti, joten meno voi muuttua aika mielenkiintoiseksi jos nukkuminen alkaa sujua vasta kirjoitusten loputtua. No, eipä tässä ole kuin reilut kaksikymmentä päivää ja sitten ne ovatkin jo ohi :D

8 kommenttia :

  1. Oi, kiva kun Nanalla on mieluisia kavereita :) Hih, tutkimusmatkailija Charlie :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kiva juttu :) Ei olisi kannattanut tutkimusmatkailla! Sain kuulla, että sille oli laitettu just toissapäivänä punkkimyrkky jonka nyt sitten pesin pois... No, enpä voinut tietää :D

      Poista
  2. mahtavia kuvia! charlie on aivan valloittavan oloinen koiralapsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuu moikkaamaan :) (jos tää nyt on sun kommentti niinku oletan :D) Ens viikolla ma-to käyn kävelemässä sen kanssa

      Poista
  3. Apua, Charlien takia mun koirakuume nousee taas pintaan! Vaikuttaa kyllä aivan ihanalta pennulta. Ja Nana tottakai myös on mahtava :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mun koirakuume just laskee kun saan hengailla Charlien kanssa :D Tajuan just sen mistä sun postauksessa puhuttiin silloin, että aikuiset koirat on kivoja. Mutta on Charliekin hieno otus, on tosi kiva että naapurista löytyy tuollainen pikkuspanieli <3 Nana on silti paras :')

      Poista
  4. Ihanat pilkkukuonot! <3 Toinen kuva on täydellinen! Muista ettei koulu ole läheskään maailman tärkein juttu ja yritä olla stressaamatta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä <3 Voi kiitos :') Joo, nyt alkaa jo nukkuminen sujua kun ne kirjoitukset vihdoinkin alkoivat

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com