torstai 25. syyskuuta 2014

We don't even have to try, it's always a good time

Tulin sunnuntaina kotiin ratsatusleiriltä Perniön ponitallilta, mutta en ole vielä ehtinyt kirjoittaa leiristä postausta. Olen ollut päivät koulussa ja illat soittohommissa, Nanan ulkoilutuskin on ollut lähinnä isän varassa. Huvittavaa kuinka pieneltä Nana tuntui kotiin tullessa, kun olin viettänyt viikonlopun tallin Pamela-pyreneittenmastiffin kanssa.


Olin kaverini Ronjan kanssa viikonloppuleirillä, ja oli kyllä taas mielettömän hienot kolme päivää. Kävimme maastoilemassa, hoidimme hevosia ja ihan vaan hengailimme ja pidimme hauskaa. Aikaisemmilla kerroilla hypätessäni Lady-puoliverisellä olen joka kerta tippunut, mutta tällä leirillä en vaikka hyppäsin sillä kahdesti!


Hevosten kanssa touhutessa on helppoa unohtaa ylioppilaskirjoitusstressi ja muut murheet. Tuo viikonloppu oli kyllä juuri täydellisessä kohdassa. Huomenna minulla on vielä historian ylioppilaskirjoitukset, olen vähän jo henkisesti valmistautunut uusimaan keväällä... Mutta englannin ja ruotsin yo:t menivät ainakin alustavien pisteiden mukaan ihan hyvin, joten ei hätää. Suunnitelmani mukaan kirjoitan keväällä enää pelkän äidinkielen, joten siellä on onneksi hyvin tilaa hypoteettiselle hissan uusimiselle.


Olin Ronjan kanssa koko ajan samoilla tunneilla, joten minulla ei ole itselläni omasta ratsastuksestani mitään materiaalia. Tässä kuitenkin leirivideo, jonka sain vihdoin tänään aamulla valmiiksi. Muistakaa laittaa HD päälle, jos katsotte sen :)Lauantaiaamuna on suunnitelmissa lähteä Kolille. Kunhan vain en tule tämän kipeämmäksi, luvassa on mahtavaa issikkamaastoilua <3 Alla oleva kuva on maaliskuun reissultamme Kolilta, kohta toivottavasti pääsen sinne taas.

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Niinpääää <3 (arvaa oonko edes aloittanut pakkaamista...)

   Poista
 2. Oops, melkein unohtui kommentoida tähän :-D Toi video on huippukiva! Näissä kuvissa/videossa on ihanan rento ja ilonen tunnelma. Tallilla kyllä aina unohtaa kaikki koulujutut ja muut murheet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin unohtaa, Jujun sanoin "Kiitos Herralle todellisuudesta ja keinoista paeta sitä"! Vaikkei tuossa ehkä ihan tallireissuista puhuta, niin sopii silti tähänkin.

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com