torstai 25. syyskuuta 2014

Ne tekee kaiken huolimatta mitä muut niist kelaa
Kävimme Elinan kanssa viemässä Nanan ja Charlien aamupäivällä lenkille, mutta silloin satoi niin paljon ettei kuvaamisesta tullut mitään. Kohta Charlie on jo niin iso, ettei siitä saa enää söpöjä pentukuvia. Törmäsimme juuri Elinan ja Nanan kanssa iltalenkillä Ilo-saksanpaimenkoiraan, josta on ihan huomaamatta tullut täysikasvuinen. Niinpä ryhdistäydyimme ja kävimme vielä iltapäivällä viemässä spanielit kuvausreissulle. Charlien kuvaaminen ilman assistenttia on vähintään haastavaa, enkä ole ottanut siitä kuvia vaikka olenkin pikkumiestä ulkoiluttanut viime aikoina.
Olen käynyt muutamana päivänä viemässä Charlien ja Hupi-parsonrusselin leikkimään yhdessä. Charlie jää vielä ihan vähän jalkoihin, Hupi on sen verran jäntevä ja varsin nopea liikkeissään. Charlien kasvaessa niistä tulee varmasti hyvät kaverit toisilleen. Nytkin niillä on jo hyvät juoksuleikit. Olen käynyt yksin viemässä pikkupoikia, joten en ole ottanut kameraa mukaan reissuille. Koiria kuvatessani on tullut huomattua, että jo yhden koiranpennun kuvaaminen (avustajankin kanssa) voi olla toisinaan haastavaa. Niinpä en edes yrittänyt kuvata kahta pentua ilman apukäsiä, siitä ei olisi varmasti tullut yhtään mitään.Huomenna on tämän syksyn viimeiset ylioppilaskirjoitukset, sieltä pääsen suoraan tallille mahtavien kavereideni kanssa. Viikko sitten ruotsia kirjoittaessani olin lähinnä orientoitunut odottamaan viikonloppuleiriämme Perniössä. Nyt kun pitäisi kiinnostua historian ihmeellisestä maailmasta, odotan lähinnä pääseväni moikkamaan Cinaa pitkästä aikaa. No, kunhan olen ensin kirjoittanut kuusi tuntia ja yrittänyt parhaani, olen ainakin tallireissuni ansainnut.Kaikista postauksen kuvista kiitos Elinalle!

4 kommenttia :

 1. Voi apua, Charlie on pian Nanan kokonen :o Munkin pitäis ryhdistäytyä ja kuvata Chiliä paljon ahkerammi. Pian se on jo täysikasvunen, eikä siitä sen jälkeen enää pysty ainakaan pentukuvia ottamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Joo todellakin pitäis, Chili on niin söpö <3

   Poista
 2. Voi vitsi kuinka ihania kuvia - varsinkin toi vika! Ei helpota sitten yhtään pentukuumetta..;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon :) Pentukuume lähtee sillä sitten kun ottaa pennun, ei siihen muu auta ;)

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com