maanantai 29. syyskuuta 2014

Oh girls just want to have fun
© Ronja, kiitos :)

Ihana issikkaviikonloppu takana! :) Olin kavereideni Katjan ja Ronjan kanssa Kolilla Paimentuvalla maastoilemassa ja nauttimassa upeista maisemista. Labradorinnoutaja Muppe oli myös mukana, meillä oli tosi hauska reissu. Oli parasta saada nauttia maastoilusta mielettömän rauhallisten, rentojen ja tyytyväisten hevosten (ja ihmisten!) kanssa. Ratsastimme kaksi puolentoista ja kaksi kahden tunnin maastoa, sekä kävimme Ukko-Kolilla, mistä otin nuo maisemakuvat.
Kirjoitin viimeksi samasta paikasta palattuani samasta asiasta; haluaisin kaikkien hevosihmisten tutustuvan tuolla maastoja vetävään Markukseen. Hän on todella kiltti ja rehellinen hevosille, mutta vaatii niiltä silti ehdotonta kuuliaisuutta. Kaikki Paimentuvan hevoset luottavat ihmisiin ja käyttäytyvät hyvin. Kuten yläpuolella olevasta kuvasta näkyy, Markus voi esimerkiksi jättää ensimmäisen hevosen seisomaan paikalleen sillä aikaa, kun hän kiertää tarkastamassa satulavyöt ja jalustimet. 


Ehdoton lempparini tuolta on alla olevassa kuvassa esiintyvä 6-vuotias issikkanuorukainen Väinö <3 Rakastuin siihen viime reissullamme, ja pääsin tälläkin kertaa maastoilemaan kyseisellä vesselillä. Se ei aina seuraa ihan niin orjallisesti edellä kulkevaa kuin muut hevoset, ja saattaa jopa vähän säikähtää jotain. Väinö on mielettömän kiva ja nuoresta iästään huolimatta todella luotettava hevonen. Sille pystyi hyvin antamaan laukassakin pitkät ohjat, ja Markus käytti sitä maastossa vetohevosenakin menestyksellisesti. Olin ihan onnessani, kun sain tänään taluttaa Väinön tarhasta talliin ja ratsatuksen jälkeen taas ulos. Myös Väinön puoliveli Skjanni oli todella kiva ratsastaa, sekin oli reipas ja elämänmyönteinen otus.


8 kommenttia :

 1. Tossa ekassa kuvassa on ihanan maanläheiset värit <3 Upeita issikoita ja maisemia, teidän reissu kuulostaa melkein liian hyvältä :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin laitoin paljon kuvia postaukseen kun niistä välittyy niin ihana tunnelma.

  VastaaPoista
 3. ps. ei muuten kysynyt teksti vahvistusta tämä kommentointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa :D Sanavahvistus on kyllä pois päältä asetuksissa, ja on koko ajan mun mielestä ollutkin

   Poista
 4. Ihanan maanläheiset kuvat, siellä on varmasti ollut upeat maisemat! :)

  VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com