sunnuntai 31. elokuuta 2014

Now it's a beautiful day


Milo on meillä vielä tiistaihin asti, tällä kertaa jotta sen omistaja saa muuttaa rauhassa. Milo on ollut oikein kiltisti, mutta ehkä vähän tavallista levottomampi. Se on ollut viime aikoina vähemmällä liikunnalla omistajansa sairasteluiden takia, joten ei ihme että nuori, aktiivinen koira on kerännyt energiaa. Tämänpäiväisen jälkeen pieni bordercollie kyllä lopulta illalla vaikutti väsyneeltä, se nukkuu sikeästi Nanan vieressä koirien omalla paikalla.


Kävin tänään Munkkiniemessä mätsärissä Nanan ja Milon kanssa, jätin kameran suosiolla kotiin. (Jos jollain/jossain on kuvia Nanasta kehässä, olen kiinnostunut!) Mätsäri oli oikein hyvin järjestetty ja mukava, Suomen Basenjien järjestämä. Kävelimme vähän alle viiden kilometrin matkan molempiin suuntiin, mutta silti kotiintullessa Miloa ei tuntunut väsyttävän. Niinpä kävin hakemassa Timon, ja vein koirat metsään juoksemaan. Jännitin hetken miten pojat tulevat juttuun, koska ne eivät ole nähneet toisiaan pitkään aikaan. Pelko osoittautui turhaksi, paimenet pistivät heti leikiksi kun pääsivät irti. Jopa Nana innostui juoksemaan poikien kanssa, en muista milloin se olisi viimeksi leikkinyt Timon tai Milon kanssa.
Opas Likka, vuoden ikäinen lapukkatyttö on Timon omistajalla nyt hoidossa parin viikon ajan. En kuitenkaan voinut ottaa sitä mukaan, koska sillä on juoksut juuri loppumassa ja Milo olisi varmasti seonnut. Nana ei ole vielä edes nähnyt Likkaa, saa nähdä miten vanhus suhtautuu lievästi sanottuna innokkaaseen oppaan alkuun. En tiedä milloin ehdin tutustuttaa ne, elämä on vähän ehkä liian hektistä juuri nyt. Mutta eiköhän tämä tästä, alle kuukausi ja syksyn kirjoitukset ovatkin jo ohi.


8 kommenttia :

 1. Voi kun meillä päin ei ole taas ollut pitkään aikaan mätsäreitä (tai sitten mä en ole vaan huomannut). Pian pääsisi Chilikin kun saadaan rokotukset kuntoon. Ihania kuvia, leikkikuvat ja viimein kuva komeudellaan jäi parhaiten mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tekin pääsette taas mätsäriin, en ees muistanut kuinka hauskaa siellä on! Kiitos paljon :)

   Poista
 2. Mahtava toi neljäs kuva, mutanttikoira :DD Voi, hassua huomata miten kuvatkin ovat jo ihan syksyisiä, kesää ei näe niissä enää ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep :D Niinpä, mut onneks syksy on kiva vuodenaika kans <3

   Poista
 3. Haluan ihan mielenkiinnosta kysyä, että miten Milo on borderina pärjännyt opiskelijan (?) kanssa pienessä (?) kämpässä. Mulla on pian edessä pois kotoa muutto ja silloin olisi tarkoituksena ruveta toteuttamaan unelmaa kunnon käyttökoirasta - mieluiten juurikin bordercolliesta, joka on vuosikausien ajan ollut mun lempi rotuni. Tiedätkö siis, että kuinka paljon Milon kanssa harrastetaan ja riehutaan ulkona ja miltä kasvattajalta se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitin kysymyksesi Milon omistajalle. Vastauksesta unohtui, että koiran kasvattaja on kennel Demssin Ypäjältä :)

   "Ihan pienessä kämpässä ei olla Milon kanssa asuttu, muutettiin just pois pikkukaksiosta vähän isompaan. En kuitenkaan usko että kämpän koolla varsinaisesti on väliä, ite en ainakaan riehuta Miloa sisällä ollenkaan. Borderilta harvemmin loppuu energia, joten sisällä opetellaan sit rauhottumaan tai leikitään naminpiilotusta tms, mutta ei mitään vetoleikkejä. Meidän tavallinen päivä sisältää kolme ulkoilua joista yks on se selkeesti pidempi "pääulkoilu". Musiikinopiskelijana mun aikataulut on usein aika epäsäännöllisiä mutta Milo on ainakin sopeutunut siihen hyvin, jätän aina jotain rauhallista puuhattavaa kun lähden kotoa. Eli ihan tavallisissa tiloissa tavallisella liikunnalla pärjää, mutta tietty bortsun energia riittää kaikkeen mitä ikinä haluat sen kanssa tehdä"

   Poista
  2. Kiitos paljon! :)

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com