torstai 22. toukokuuta 2014

Mutta huoneessa ilma on tunkkainen, ja lähdin puistoon katsomaan tähtiä


Paitsi että asumme kaupungissa, joten ei täällä tähtiä juurikaan näy. Tai jos näkyy, niin ei vielä silloin kun olimme lenkillä, joskus kymmenen aikaan illalla. Nämä kuvat ovat maanantailta, en ole ehtinyt aikaisemmin tehdä tätä postausta. Meillä oli hauska iltalenkki Diegon ja Nanan kanssa, koirat käyttäytyivät hienosti. Taas kerran olen saanut huomata, että teen paljon pidempiä ja monipuolisempia lenkkejä kun täällä on hoitokoira. Nanan kanssa jämähdän aina kiertämään niitä samoja reittejä, mutta kun on hoitokoira, tulee tehtyä kiinnostavampia lenkkejä.



Valo oli kummallinen, olisin halunnut ottaa paljon lisää kuvia, mutta tuon alla olevan Diego-kuvan otettuani alkoi tuntua siltä että ihan kohta sataa. En halunnut kastella (tietysti ilman laukkua) mukana ollutta kameraa, joten aloimme kävellä ripeästi kotia kohti. Matkalla oli kuitenkin pakko pysähtyä ottamaan vielä nuo kaksi alinta kuvaa. Sade ehti kuin ehtikin alkaa vielä juuri ennen kun pääsimme kotiin, mutta siitäkin onneksi selvittiin.




2 kommenttia :

  1. Oi että, mitä kuvia!! Varsinkin 4. kuva on hirmu kaunis! Miksei mun vastavaloon otetut kuvat koskaan onnistu noin hyvin kun sun D': Toi sateenkaari on myös siisti :)

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com