sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Mä joka päivä töitä teen

En joka päivä, mutta aina välillä, onneksi. Noita töitä voisin kyllä tehdä enemmänkin, aasintalutus on ihan tosi hauskaa puuhaa ja saan vielä palkkaakin niin mikäs sen parempaa :D Täällä on aina vain koirakuvia, niin ajattelin että ehkä myös näitä muita elukoita olisi hauska laittaa tänne kun nyt niidenkin kanssa olen hengaillut. Lauantaina oltiin Kannelmäessä, oli kyllä todella kuuma. Asiakkaat olivat kuitenkin koko päivän hyväntuulisia ja Violetta-aasikin jaksoi helteestä huolimatta loppuun asti, joten oli mukava päivä.

6 kommenttia :

 1. Voi miten söpöjä kuvia! Toi sun työ kuulostaa hauskalta :)

  VastaaPoista
 2. Eihän näissä sun postauksissa pysy enää perässä :D Talutusratsastus on ihana kesäduuni ja tuottoisuuden lisäksi on ihanaa muistaa miten ihmeellistä ratsastaminen voi parhaimmillaan olla :) sulla on reipas työkaveri kun jaksaa ton tukan kanssa!

  VastaaPoista
 3. Oi miten söpö Elvis ootko hembölessä töissä? Mä olen joka kesä ja saako kopioida Elvis kuvia ? Elvis on minun lempikoirani koko maailmassa ja olen hoitanut sitä 8vk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin joo keikoilla aina välillä taluttamassa Violettaa, ihan ala-asteikäisestä asti :) Jos omaan käyttöön, eli itsellesi taustakuvaksi tms. haluat, niin kopioi vaan. Elvis on kyllä hauska kaveri <3

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com