sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ei oo mitään muuta kuin tää


Eilen täällä oli päivän ajan hoidossa Muppe-labbis. Se sulautui hyvin joukkoon ja oli oikein harmiton hoidokki. Diego sai hyvän leikkikaverin Mupesta, kävimme kavereideni Elinan ja Tuomaksen kanssa viereisessä Elfvikin metsässä juoksuttamassa ja kuvaamassa koiria. Muppe pisti yllättävän hyvin kampoihin Diegolle, ja Diegokin yllätti minut käyttäytymällä kuin herrasmies!
Ihan kauheaa, että Diego lähtee jo muutaman päivän päästä kotiin, sitä tulee ikävä. Tänään meillä on Diegon kanssa ollut pitkä päivä, lähdimme aamulla Ojangon koiraurheilukeskukselle katsomaan rallytokokisoja ja kotiuduimme vasta muutama tunti sitten. Oli hauska päivä, mutta nyt kyllä väsyttää ihan kiitettävästi sekä minua, että koiraa. Diego osasi hienosti liikkua julkisissa ja käyttäytyi mallikelpoisesti kuten aina. Ensi viikolla on vielä muutama koe, ja sitten alkaakin onneksi jo kesäloma. Loppuun vielä Elinan, Nanan ja Diegon yhteiskuvat :) On kivaa käydä yhdessä viemässä nelijalkaisia ulos, onni ovat koirista kiinnostuneet ja pitävät ystävät. 

4 kommenttia :

 1. En kestä noita Diegon ilmeitä :D Mahtavaa kun teillä tuntuu sujuneen kaikki noin hyvin :) ja nyyh sitten kun se lähtee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Niinpä, tosi outoa ettei se oo enää täällä :(

   Poista
 2. Muppe <3 yritti mua illalla huijata, ettei oo syönyt....vaikka varmasti oli........sä kuvaat niin, et sulla on joku herkku kädessä!!?...koska sun kuvissa Muppe kuolaa - aina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Muppea :D En normaalisti kuvaa, en tuona päivänä kertaakaan. Muppe on vaan toiveikas!

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com