perjantai 29. elokuuta 2014

Come out while the rain is gone


Vapautin itseni tänään koulutyöstä, koska ei jotenkin ollut fiilistä mennä kouluun. Luvattomia poissaoloja ei tässä jaksossa ole (eikä tämänpäiväisen jälkeen tule), joten annoin itselleni vapaapäivän ilman sen kummempia perusteluita. Koirat kiittivät tästä järjestelystä, Timo kulki mukanani ja Charliekin pääsi mukaan meininkeihin. Kävin metsässä lenkillä Timon, Nanan ja Charlien kanssa. Pidin Timon koko ajan hihnassa, ihan vain ettei sattuisi mitään. Timo osaa kyllä fiksusti varoa pienempiä, eikä kaveruksilla ollut mitään ongelmaa valtavasta kokoerosta huolimatta ollut.



En viitsinyt raahata kameraa mukaan lenkille sadekuurojen takia, joten kaikki kuvat ovat taas meidän pihalta. Tai no, ensimmäinen kuva on minun huoneestani. Tulimme meille sisälle hengailemaan metsälenkin jälkeen, Charlie painui sänkyyni nukkumaan pedattuaan sen ensin mieleisekseen. Koiranpennun puuhia tarkkaillessa ei kyllä tule tylsää, Charlie keksi nukuttuaan koko ajan kaikkea pientä hauskaa puuhaa itselleen. Leikkasin sen kynnetkin, hetken protestoituaan Charlie suhtautui oikein fiksusti. Nana on yllättävän myötämielinen Charlien suhteen, tänään ne jopa leikkivät metsässä. 




Kävimme Charlien kanssa viemässä Timon kotiin, ja hengailimme sielläkin vähän aikaa. Charlie sai paljon paijauksia, kaikki pitivät siitä. Eikä ihme, se on todella mukava pentu. Sopivan reipas ja rauhallinen, kuuntelee mitä sille sanotaan ja on läpeensä hyväntahtoinen.



Kävimme vielä nyt illalla hakemassa uuden koiran jengiin Opaskoirakoululta. Se asuu Timon omistajalla nyt ainakin parin viikon ajan. Kyseessä on juuri vuoden täyttänyt käyttölinjainen musta labbisnarttu Likka. Likka on todella hauska otus, siitä tulee varmasti näkymään materiaalia blogissa ensi viikon aikana. Viikonloppuna en sitä ehdi treffata, koska Milo tulee tänne ja Likalla on juoksut, joten niitä ei voi päästää telmimään. Timo on onneksi leikattu, joten niiden yhteiselossa ei ole ongelmaa. Otin illlalla jo pari kuvaa Timosta ja Likasta, mutta en saa niitä julkaistua iPhoton ongelmien takia. Kun saan ongelmat ratkaistua (=veljeni tulee kotiin ja ratkaisee ongelman), laitan tämänpäiväiset kuvat Likasta ja Timosta tänne näkyville :)

8 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Ja Charlie söpöin, mut Nana on silti paras <3

      Poista
  2. Charliella on ihan samat ilmeet kuin Brunolla :D Kiva nähdä Timoakin! Mäkin voisin kakkosella sallia itelleni välillä vapaata, ykkösvuonna luvattomia poissaoloja seurataan kuulemma (muka?) tarkkaan... :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa :D Timo on ollut kuvioissa jonkun verran, en vaan oo saanut otettua siitä kuvia ollenkaan jostain syystä. Kannattaa välillä olla pois koulusta, sitten jaksaa paremmin. Tai jotain sellaista, ei sinne kouluun aina tarvitse raahautua jos ei huvita

      Poista
  3. Oo, rakastuin kolmanteen kuvaan noiden sadepisaroiden takia, mäki haluun kuvata sateella!!! :D Ihana postaus ja ihanat koirat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tossa oli hyvä tilanne ku olin ite kuistilla turvassa, Charlie meni sinne vesisateeseen. En kyllä jaksais säätää et saisin kameran suojattua vesisateelta, joten sikäli aika ainutlaatuinen otos täällä varmaan. Kiitos :')

      Poista
  4. Ihanat kuvat ♥ Varsinkin tuo pisarakuva!

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com