maanantai 7. huhtikuuta 2014

Tehtävä suoritettu ku saan sut hymyilemään

Rico is here! Kaverini Elinan lukiokaverin Terhin kolmevuotias rhodesiankoira tuli meille viikoksi hoitoon. Lähdimme heti aluksi Malminkartanoon metsään juoksuttamaan koiria, Tiian Sofi leikki Ricon kanssa ja Nana kulki omia reittejään. Vielä tämän viikon ajan minulla on jonkun verran soitto- ja koulujuttuja, mutta pian alkaa ihana vapaus kun pitää tehdä enää "vain" koulujuttuja :D Ihanaa kun välillä on satanut vettä ja ollut vähän harmaampaa, katupöly on edes vähän laskeutunut ja ulkona tuoksuu ihanalta.


Kävin ennen Malminkartanoon lähtemistä meidän metsässämme juoksuttamassa koiria, jotta ne jaksoivat matkustaa rauhassa. Siellä oli menossa pienimuotoiset koiratreffit, joten liityimme seuraan. Rico oli kovin ihastunut 5kk Ilo-sakuun ja Nana meni jälleen omia polkujaan. Aluksi Nana sai jostain kuningasidean hyökätä Lissu-cockerin päälle, mutta onneksi se ei muuta tehnyt kuin rähjäsi. Otin sen vähäksi aikaa hihnaan, hetken päästä kun päästin Nanan taas irti se käyttäytyi oikein hienosti. Yritin ottaa pari kuvaa, mutta vain tähän yhteen olin tyytyväinen.

10 kommenttia :

 1. Voi vitsi Rico näyttää näissä kuvissa hienolta! Siis onhan se hieno mut en tajunnut että se on noin hieno. Pidän sun otsikosta ja pidän meiän koirista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli oon onnistunut ottamaan hyviä kuvia, jee :D Niin mäkin :)

   Poista
 2. Mitä koiruuksia <3 suosikkikuvani on tuo koko kolmikon poseeraus kalliolla. "Malttaa, malttaa...."

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja nuo kaikki poseerauskuvat! mitä kameraa muuten käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Nikon D300S, objektiivi on 50mm f/1.4.

   Poista
 4. Hauska tuo kuva jossa Rico on "pupu" asennossa :-D

  VastaaPoista
 5. Hienoja koiria ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com