torstai 30. lokakuuta 2014

Siellä tuoksuu auringolle
Nyt ei ole aikaa panostaa blogiin tämän enempää. Oli mahtava lenkki päivällä Nanan ja walesinspringerspanieli Charlien kanssa, ihanaa kun pitkästä aikaa paistoi aurinko. Huomenna lähden viikonlopuksi mökille, mukavaa vaihtelua päästä pois kaupungista. Kamera ja kännykkä jäävät kotiin, mutta Nana pääsee onneksi mukaan. En varmaan päivitä viikonlopusta mitään kun kuviakaan ei tule, mutta palatkaamme jälleen ensi viikolla asiaan.
Hyvää viikonloppua kaikille! :)


10 kommenttia :

 1. Ihania spanielikuvia. Auringonvalo <3

  VastaaPoista
 2. Mitä muuten Nana syö? :) Minkä merkkistä nappulaa vai barffaatteko? Tuntuis nimittäin olevan aika hyvässä kunnossa.

  Ja miten sä onnistut pitämään ei-omia koiria vapaana? :D mulla on aina ollut se ongelma, että oma porokoira rallaa metsässä ihan miten sattuu ja luotan täysin, mutta vähänkään vieraampaa koiraa en uskalla irrottaa. Ja jos päästänkin juoksemaan, niin jo koiran mennessä muutaman metrin päähän niin mua rupeaa stressaamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuvuodesta 2011 meille tullessaan se söi Pedigreetä, siitä vaihdettiin raakaruokaan. Sen jälkeen se on syönyt vaihdellen eri nappuloita, aika pitkään Hauhauta ja Royal Caninia, tällä hetkellä sillä on Jahti&Vahti Energia-säkki menossa. Kiitos kehuista, lähinnä se on hyvässä kunnossa kun ei saa liikaa ruokaa ja toisaalta taas saa juosta vapaana joka päivä ja saa muutenkin paljon liikuntaa :)

   Haha tiedän tunteen, kyllä mullakin hyppää sydän kurkkuun jos hoitokoira yhtään ottaa etäisyyttä. Mulla on kuitenkin ollut niin paljon hoitokoiria, että oon jotenkin jo tottunut tai jotain? :D Kun on omistajan kanssa sovittu näistä asioista, niin kyllä niitä sitten uskaltaa ihan hyvin pitää irti. Ja kun hoitokoiraan tutustuu ja oppii tuntemaan sen, niin kyllä niitä varsinkin sitten on helppo päästää juoksemaan.

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Ja hyvää viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
 4. Ihana valo noissa kuvissa! ♥ Ja ihania koiria....♥

  heppailualalla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, oli kyllä ihanaa kun pitkästä aikaa paistoi aurinko :)

   Poista
 5. IHANA VALO! Miten sä onnistut kuvaamaan vastavaloon noin että valo on kauniin pehmeä ja luo hempeän tunnelman?? Ja hienot mallit tietysti myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos kiitos! En mä tiedä, miljoonien erehdysten kautta? Ehkä siinä on kans se, että en kuvaa "suoraan" vastavaloon, vaan silleen että aurinko tulee just ja just sieltä linssin reunasta kuvaan..? Tai jotain sellasta, en itekään ihan tiedä mitä teen :D

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com