tiistai 28. lokakuuta 2014

Tuntea olevansa elossa, edes kerran


Tiiti lähti tänään illalla kotiin, jäi rotta pyydystämättä tällä kertaa. Pikkuterrierillä oli kuitenkin selvästi hauskaa täällä, se ei ollut lainkaan kiireellä lähdössä kun sen omistajat tulivat hakemaan sitä. Ennen lähtöään Tiiti ehti leikkiä Charlien kanssa, sain vasta jälkeenpäin kuulla ettei se oikein välitä pennuista. Charlien kanssa sillä kuitenkin oli hyvät leikit, onneksi en tiennyt ettei se pidä pennuista niin uskalsin päästää ne tutustumaan.




Kävimme Elinan kanssa viemässä Charlien, Nanan ja Tiitin lenkille. Kolmen koiran taluttaminen ei ollut hankalaa kun käsiä oli neljä, mutta en viitsinyt silti ottaa lenkille kameraa mukaan - sitten olisikin voinut jo olla hankalaa. Otin kuitenkin meidän pihalla vähän kuvia. Jos viime postauksessa valittelinkin Nanan olevan vanha ja kipeä, ei sellaisesta Nanasta kyllä esimerkiksi tänään ollut jälkeäkään. Nana leikki aivan onnessaan hienolla frisbeellään ja sieti korvassaan roikkuvaa Charlieta erinomaisesti koko pitkän lenkin.



Näitä kahta viimeistä kuvaa katsoessani en voinut olla ajattelematta, että ehkä spanielit eivät välttämättä ole kaikkein viisaimpia koiria... Tai edes kauniimpia. Mutta on ne vaan rakkaimpia silti 


6 kommenttia :

  1. Charlien korvat ovat aika valloittavat, voi Bruno näytti tuossa iässä just tolta! Tää nuoriso tuo sun blogiin tietyllä tavalla ihanaa pilkettä, mutta as I have been saying, vanhat koirat ovat vaan kaikkein upeimpia <3 Spanieleita pukee se iän mukana tuleva arvokkuus ja viisaus, joka, noh, on tietenkin tilanteen mukaan kovin katoavaista... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, hauska kuulla :) Niin ne kyllä on, oon vaan miettinyt et missä ne Nanan arvokkuus ja viisaus oikein viipyvät kun ei tunnu näkyvän?! :D No, ehkä vielä joskus

      Poista
  2. Ihania ilosia koiruuksia ! Toi kuva jossa pitävät samasta frisbeestä kiinni on jotenkin tosi sulonen :')

    VastaaPoista
  3. Kaikki kuvat on hienoja, toinen kuva on todella hieno ja neljännessä kuvassa Charlien huulet on ylisöpöt! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Se toka onkin ainoa jossa oli valokuvauksellinen idea ja koira pyydettiin poseeraamaan, muut oli tilannekuvia :D Charlie on niin hauska tapaus!

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com