tiistai 31. joulukuuta 2013

We don't need anything or anyone

Piti lähettää tämä ennen kuin lähdin ratsastusleirille, mutta en ehtinyt. Olen kirjoittanut tämän  postauksen 26.12.

Olemme selvinneet joulusta kunnialla, saimme molemmat paljon ihania lahjoja tärkeiltä tyypeiltä. Aattona Nana oli mukana sukulaisillamme ja viihtyi mitä mainioimmin. Olimme serkkujemme luona ja heidän jackrusselinterrierinsä Tiiti oli mukana menossa. Sen omistaja pelkäsi etukäteen hieman miten koirien joulunvietto sujuisi, mutta mitään ongelmaa ei onneksi ollut. Nana vietti aaton punainen tonttukaulari kaulassa, pakko laittaa tähän yksi siskoni ottama kuva meistä :D
Tänään kävin Nanan kanssa viereisessämme metsässä kävelemässä ja jaksoin jopa ottaa kameran mukaan. Lenkki sujui mukavasti, Nana oli lähinnä vapaana mutta ei lähtenyt juoksemaan kovin kauas. Se on sisätiloissakin nykyään jopa aiempaa rauhallisempi. Joko se alkaa vähän vanhentua tai sitten Nana on päättänyt ottaa joulun kunniaksi rennosti... Saa nähdä. Mutta hienosti se jaksoi taas poseerata.



Seuraavaksi kaivoin lelun esiin ja sain Nanaan jopa vähän eloakin. Pitäisi muistaa leikkiä sen kanssa enemmän, Nanan mielestä on huippukivaa noutaa kun sille heittää jotain. Tuossa muutama kuukausi sitten Nanalle kävi pieni äksidentti kepin kanssa juostessa, joten en niitä sille enää heittele juurikaan. Tästä taas on seurannut se, että leikkimisemme on radikaalisti vähentynyt. Onneksi nyt huomasin asian ja voin yrittää parantaa tapani.

Tänään (siis oikeasti tänään, 31.12. :D) yritän saada vielä tehtyä jonkunlaisen postauksen uudenvuodenleiristämme ja/tai leirivideon tehtyä.

6 kommenttia :

  1. Ihania kuvia, varsinkin tuo yhteiskuva teistä kahdesta! :)

    VastaaPoista
  2. Nana on niin ihana luonnonlapsi :-) Hauskaa uutta vuotta vielä teillekkin!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Mä epätoivoisesti välillä yritän leikkiä oman koiran kanssa, mutta kun lelut ei kiinnosta ollenkaan eikä noutaminen muutenkaan. :D

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com