tiistai 4. kesäkuuta 2013

Mätsärissä Oulunkylässä

Olin Nanan kanssa mätsärissä Oulunkylässä ja otin muutaman kuvan seropikehästä. Jos joku haluaa  ostaa itselleen jonkun näistä kuvista (varsin kohtuullisella hinnalla), lähetä sähköpostia minulle osoitteeseen llinjama@gmail.com ja kerro minkä kuvista haluat!

1

2

3

4

5

6

7

8
Minulla oli todella hauskaa Nanan kanssa, jotenkin vielä paljon parempi fiilis kuin mätsäreissä yleensä. Ehkä se johtui kesälomasta, en tiedä. Nana oli seropikehässä punaisten kolmas, ja koiria oli aika vähän paikalla, joten ei se nyt mitenkään mahdottoman hieno saavutus ollut. Minulle jäi kuitenkin todella hyvä mieli päivästä ja Nana käyttäytyi hienosti. On se koiran omistaminen joskus ihan kivaakin.


Kävin vielä mätsärin jälkeen kuvaamassa Nanaa koirapuistolla kun aurinko paistoi niin kauniisti. Sain tänään sähköpostiini Nani Härkösen tuossa vähän aikaa sitten Nanasta ottamat kuvat, ja ai että oli kyllä sellainen palautus maanpinnalle takaisin että huhhuh! :D Heti kun alan ajatella tietäväni jotain koirien kuvaamisesta, katson Nanin kuvia ja totean ettei ole vaaraa että osaisin vielä. On ilahduttavaa kuitenkin tietää, että practice makes perfect ja niin edelleen. Harjoittelu siis jatkukoon.






9 kommenttia :

  1. Varmasti ollu ihana päivä!:)Oliko Nanalla kuuma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oli kivaa, ei sillä kauhean kun lähinnä hengailtiin varjossa ja sillä oli vettä koko ajan tarjolla :)

      Poista
  2. Siis.. OSTAA? Mikä kamera sulla on? Kuvaan melko vanhalla kalustolla, ja voin sanoa että kuvani ovat VÄHINTÄÄNKIN samaa tasoa kuin sinun, eli ei kovin ihmeellisiä. Ikinä ei tulisi mieleenkään pyytää hintaa kuvistani,vaikka niitä kovin kehutaanki, mutta ne ei vaan ole vielä niin ammattimaisia. Ei millään pahalla, ihmettelen vain. Tai eihän se ole hullu joka pyytää vaan joka maksaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis... ostaa! :)

      Mulla on Nikon D300s, joka on ammattilaisjärkkäri. Uutena näyttäisi lähtevän Rajalasta tällä hetkellä hintaan 999€. Linssinä on 50mm f/1.4, sille hintaa uutena Rajalasta löytyy 359€. Lisäksi olen käynyt viime kesänä koiravalokuvauskurssin, joka ei sekään ollut ihan ilmainen. Aiemmin minulla oli toinen halpa järkkäri jolla opettelin kuvaamista, en siis suinkaan ensijärkkäriksi ole tätä peliä hankkinut. Uusi kamera on ollut minulla vasta kuukauden, joten sen käytössä riittää vielä opettelemista.

      Joka tapauksessa, tämänkin verran kuvaamiseen satsanneena pyydän kyllä ihan hyvillä mielin muutaman euron korvauksen ottamistani kuvista. Viimeisestä lauseestasi en voi enempää olla samaa mieltä! :) Ja eipä sillä että asia nimettömänä kirjoittelevalle ihmiselle jota en varmaankaan tunne kuuluisi, mutta olen monille ihmisille myynyt kuviani.

      Pyydä ihmeessä rahaa kuvistasi, monet maksavat mielellään pientä palkkaa hienoista kuvista. Ei niiden tarvitse ammattimaisia olla jotta ne voisivat ilahduttaa ostajaa.

      Poista
  3. Miksi muka ei vois pyytää maksua kuvista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenties suomalaiset ovat vaan niin kovin vaatimatonta kansaa :D

      Poista
    2. Joo varmaankin näin on!:D

      Poista
  4. Mitäs tommonen kuva sitten maksais? :) Ihan mielenkiinnosta! Itse en pyytäisi kuvista rahaa, teen sitä ihan omaksi huvikseni enkä ns. "tienatakseni" tai saadakseni taskurahaa. Mutta eipä ole minun asiani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mäkään sillä "tienaa", ansaitsen taskurahani töitä tekemällä tai koiria hoitamalla :) En noita hintoja ole sanonut muille kuin kuvia tilaaville.

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com