keskiviikko 19. joulukuuta 2012

x


Nyt meillä on sitten kaksi koiraa, Nana ja tuon näköinen:


Eli siis opas Gigi. Se on tammikuun puoliväliin asti ns. tauolla/lomalla, sen jälkeen on aika tehdä lopullisia päätöksiä sen tulevaisuudesta. Nana ja Kiki tulevat mainiosti juttuun, etenkin nyt kun ne ovat viikon olleet saman katon alla, alkaa elo sujua todella hyvin. Varsinkin lenkeillä niistä on paljon iloa toisilleen: ne juoksevat hangessa aivan onnessaan.


Muutama päivä sitten, kun hämärä alkoi jo salakalavasti hiipiä, otin muutaman kuvan naisista. Ärsyttää, kun valoa ei ollut tarpeeksi, mutta ehkä fiilis välittyy silti.



ns. when you see it-kuva ;)








Ihan vakiolenkkimme kulkee autiotalon pihaan, jossa sitten annan koirien temmeltää. Talon seinää koristaa seuraavanlainen lappu:



ns. taidekuva.


Kävimme Sandbackenilla Kikin kanssa viikonloppuna. Tallin oman koiran (helvetin komea rotikka/dobermanni-mix) haukunta kuulosti halukkaalta yhden mustan labradorin murhaamiseen, joten en ottanut sitä mukaan kävelylle. Otin siitä kuitenkin yhden kuvan satulahuoneessa: 


Kävimme kaverini Ronjan kanssa kävelyttämässä tämän hoidokkia, Artemista. Kiki sai juosta vapaana oikein sydämensä kyllyydestä, ja oli tyytyväinen oloonsa. Olisin halunnut siitä yhteiskuvan Artemiksen kanssa, mutta Kiki ei ollut samaa mieltä. Se pelkäsi Artemista sen verran ettei kuvan ottamisesta tullut mitään, mutta toisaalta hevosten kunnioittaminen on ihan hyvä ominaisuus koirassa.

Artemis <3
Tänään kävin itse tallilla kävelyttämässä Wäiskiä. Matka Kilosta Kirkkonummelle oli aika pitkä.


Julkinen liikenne onnistui kuitenkin yllättämään iloisesti. Perillä hain Wäiskin tarhasta, kuorin sen loimista+harjasin. Sitten suuntasimme pellolle käppäilemään. Lunta oli polveen asti, joten tarpomiseen meni aika paljon aikaa ja energiaa, mutta hauskaa oli. Tämä oli vasta toinen kerta, kun tapasin edes koko hevosen, mutta jotenkin tuntuu että tulemme nyt jo hyvin toimeen :) Wäiski on juuri täydellinen hevonen minun makuuni: ei liian lapanen, mutta pysyy täysin hallinnassa ja on kuuliainen. Lyhyesti sanottuna: hieno mies <3


Vauva on ollut täällä kylässä, mutta ei valoisaan aikaan. Siispä muunlaisia kuvia ei ole tarjolla:


Kiki on ihana citykoira ja sitä on ilo ottaa mukaan kaikkialle.


Ainoa joka EI ole onnellinen Kikin saapumisesta on Pirkko, mutta eiköhän sekin sopeudu.


Huomenna on koulua 8-16, mutta sitten on enää perjantain joulukirkko ja sen jälkeen alkaa odotettu joululoma! Toivottavasti se tarkoittaisi, että voin alkaa taas kuvata koiria enemmän valoisaan aikaan. Eiköhän.



2 kommenttia :

  1. Oho, toivottavasti Kikin tulevaisuus ratkeaa koiran kannalta parhaalla mahdollisella tavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Ehdottomasti parastahan tuollaiselle energiselle ja reippalle kaverille olisi päästä töihin. Se nyt näyttää ikävä kyllä vähän epätodennäköiseltä tassuvaivojen takia. No, aika näyttää.

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com