lauantai 22. joulukuuta 2012

22.12.

Aamulla jaksoin nousta niin "aikaisin", että yhdentoista maissa olimme jo Villa Elfvikissä Kikin ja Nanan kanssa. Aamu oli todella kaunis ja auringonpaiste mieletön. Menomatka (joka on ehkä kilometrin mittainen) sujui ennätyksellisen nopeasti, koska Nana veti minut sinne Stigan kyydissä. Vauhti oli niin kova, että kyyneleet vain valuivat silmistä :D Vähän alkoi jo pelottaa, mutta kyllä Nanalla oli HAUSKAA, ja minulla tietysti myös.

Menimme "jäälle" hengailemaan. Lainausmerkit sen takia, että olimme niin rannassa että jää tuskin alkoi vielä ihan siitä. Ainakaan minä tai kumpikaan koirista ei hukkunut. Minulla ei nyt oikeastaan ole muuta sanottavaa aamusta, joten tässä kuvat.













Kiki, Nana, Tarmo ja Dino ovat kaikki nyt täällä, mutta kohta pojat lähtevät kotiinsa. Huomenna on luvassa hullua joulusiivousta koko päivä mitä luultavimmin, joten en ehkä ehdi kuvaamaan. Mutta toivokaamme parasta!

8 kommenttia :

  1. Moikka vaan huomattiin blogistasi että sulla on tuollaiset vanhat vaaleanpunaiset hai saappaat joten kysyisimmekin josko voisit myydä ne meille marikan polttareihin sinulle sopivalla hinnalla tieteskin ;-)mitä kuluneemmat ja käytetymmät sitä parenpi vaan :-) pliis meilailethan thankaniemi2@gmail.com terkuin Timppa ja Rene Cockerspanieli :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on edelleen paras kommentti koko blogissa. Sori Timppa ja Rene mut tossa PARI PÄIVÄÄ SITTEN kävin ostamassa uudet, vihreet tällä kertaa. Vanhat jäi Tapiolan Etolan roskikseen, kaivakaa sieltä.

      Poista
    2. https://www.youtube.com/watch?v=LjIqMDOLXNY

      ? tämäkö?????? who knows, not me

      Poista
    3. Niin siis linkki,

      Youtubevideo Marikan polttareista

      En ikinä muista, että blogi muistuttaa omistajaansa. Koiratädin ihmemaassa on rajat!

      Poista
  2. Tuo viimeinen puukuva on jostain syystä aivan mahtava ! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi söppänät koirakaverit! :)

    VastaaPoista
  4. Hienoja kuvia, todella söpöjä koiria!

    http://tunteitataskusta.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com