maanantai 29. helmikuuta 2016

We have to stick to what we know


Alfons on kaksivuotias labradorinnoutajauros Tapiolasta, vuoden 2016 ensimmäinen lisäys hoitokoiraporukkaan. Olen käynyt ulkoiluttamassa Alfonsia kahdesti, ja tarkoitus olisi jatkaa säännöllistä ulkoilua kevään mittaan. Alfons on innokas, mutta osaa kuitenkin kuunnella mitä sille sanotaan - jopa kahdella kielellä. Alfons ei juurikaan vedä hihnassa tai keksi muitakaan hankaluuksia, ellei se sitten päätä jämähtää nakertamaan keppiä. Bravuureihin kuuluu myös koirakaverien kohdalla jumittaminen, ja portaissa ylöspäin mentäessä hyytyminen. Vauhti alkaa myös vähentyä sitä mukaa, kun kotia lähestytään. Lähinnä Alfons on kiltti ja helppo kaveri, läpeensä hyväntahtoinen ja iloinen pieni koira. 



Uuden koiran kanssa aloittaessa kuluu aina tietty aika, ennen kuin rutiinit muodostuvat ja homma alkaa sujua vaivattomasti. Menin tänään suoraan Alfonsin luota Tapiolaan kahden jo pidempään mukana kulkeneen hoitokoiran luo. Amadeuksen ja Rupertin, kahden cottonin, luona huomasin, kuinka paljon sujuvampaa on vanhojen tuttujen kanssa. Olen kuitenkin innoissani Alfonsiin tutustumisesta, se on mitä suloisin koira ja olen jo kahden lenkin jälkeen ihan myyty. Istuimme tänään meren rannalla nauttimassa auringosta, ja Affe kiipesi syliini rapsuteltavaksi :')


Vietän 1.-7.2. netitöntä viikkoa, sen jälkeen on taas uusi koirakaveri esiteltävänä!

8 kommenttia :

  1. Ruskea labbis <3 t. Muppe
    mites noissa kuvissa ei oo lunta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noälä?! Me käytiinkin tää jo läpi livenä, mutta siis koska tossa kohtaa ei sattunut olemaan lunta :D

      Poista
  2. Söpö Alfons, ihana toi toisiks alin kuva!

    VastaaPoista
  3. Soma kaveri ja tosi persoonallinen nimi! Oon jotenkin aina tykänny hirmusti ruskeista koirista ja ne on kans jotenkin kivoja kuvattavia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, ruskee labbis on ainakin simppelimpi kuvatta kuin musta, ilme erottuu vähemmällä kikkailulla :D

      Poista
  4. Ihana lapukka! Tosi nättejä kuvia, taustakin on just täydellinen tälle ruskealle komistukselle :)

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com