lauantai 6. helmikuuta 2016

En voi elämältä paeta

En ole pitkään aikaan kirjoittanut tänne mitään kuulumisiani, joten nyt on sen aika. Kameralla kuvaaminen on jäänyt kokonaan, joten luvassa on kännykkäkuvia. Pyrin pitämään blogini esteettisesti mielyttävänä, mutta nyt kovatasoisemman kuvamateriaalin puutteessa päätin, että haluan jakaa nämä kuvat tänne.

Palasin parin kaverini kanssa takaisin partioon, se oli erinomainen päätös. Harrastimme noin kymmenen vuotta sitten partiota, ja nyt palasimme samaan lippukuntaan takaisin. Olimme heti retkellä mukana Nuuksiossa, ja siellä oli hauskempaa kuin partiossa ikinä aiemmin. Iltanuotiolla fiilistely, saunominen, erilaiset leikit, kamiinateltassa nukkuminen, ja jopa kipinämikkona toimiminen, tai perunoiden kuoriminen, olivat todella hauskaa ajanvietettä.
Olen alkanut ottaa aika tarkasti sellaisen linjan, etten ota enää kotiin vieraita hoitokoiria. Nana alkaa olla sen verran vanha ja väsynyt, etten halua rasittaa sitä liikaa. Onneksi koirien hoitamista ei silti tarvitse lopettaa. Alla olevassa kuvassa nukkuvat vuoden ikäinen huskypentu Hiisi, ja sen kaveri bordercollie Kaapo. Olin hoitamassa niitä, aika kului todella nopeasti suloisten koirien kanssa.


Yksi ilahduttavimmista viime aikojen koirakohtaamisista oli jälleennäkeminen saksanpaimenkoira Tinon kanssa. Ulkoilutin sitä säännöllisesti muutama vuosi sitten, ja se on rakas koira minulle. Siksi oli mahtavaa päästä lenkille Tinon kanssa. Vaikka se on selvästi vanhempi ja rauhallisempi, tunnistaa Tinon samaksi koiraksi ihan heti. Ja Tino myös tunnistaa minut, kuten kuvasta voi ehkä päätellä. Kohtaamisemme oli täynnä lämpöä ja riemua, eikä ollut helppo sanoa, kumpi ilahtui enemmän. Jos joku päivä käyn valoisaan aikaan Tinon kanssa lenkillä, aion ehdottomasti ottaa siitä kuvia.


Kävin viime vuoden puolella muutaman kerran lenkillä tämän erinomaisen trion kanssa: reipas tiibetinterrieri Fifty, läpeensä hyväntahtoinen kultainennoutaja Rune, ja hieno vanha havannankoiraherra Lasse. Tällä viikolla pääsin taas tapaamaan näitä kavereita, kun vein ne metsään riekkumaan. Onnistuin hukkaamaan lenkillä yhden kaulapannan, mutta muuten kaikki sujui hienosti. Oli ilo päästä taas tapaamaan tämä vauhdikas lauma.Kävin tällä viikolla myös Keravalla asti koiranhoitohommissa. Kesältä 2013 vanha tuttu (linkki postaukseen) kettuterrieri Edi on saanut kaverikseen airedalenterrieri Adan, ja lähdin pariksi päiväksi hoitamaan niitä. Nana sai jäädä kotiin, en usko, että se olisi viihtynyt vauhdikkaiden terriereiden kanssa. Aika kului nopeasti, ja minulla on kamala ikävä Adaa (jonka ristin Aatuksi) ja Ediä. Onneksi ne ovat muuttamassa vähän lähemmäksi, joten elättelen toivoa, että pääsen vielä jatkossakin näkemään niitä.Viimeisenä vielä tärkein kuulumiseni: olen koirahieronnan ylioppilas! ;) Aloitin torstaina vuoden kestävät opinnot Amiedussa, enkä voisi olla tyytyväisempi valintaani. En vielä kirjoita opiskelusta tarkemmin, kun sitä on vasta kaksi kertaa takana. Sen verran osaan kuitenkin nyt jo sanoa, että koen todella löytäneeni jutun, josta haluan tietää kaiken mahdollisen. Muutenkin elämä rullaa mukavasti eteenpäin. En edelleenkään tiedä, mihin haen tänä keväänä, mutta se ei tunnu painostavalta ainakaan vielä.

6 kommenttia :

 1. Tino nuolee pinaattiletut sun suupielestä? Vuoden! ? Mä luulin et 3 kk. Toi on ihan varmasti sun juttu.

  VastaaPoista
 2. Oi että, nyt kuulostaa hyvältä! Kirjoittelehan sitten postausta koirahierontajutuista, kun olet päässyt opinnoissa vielä eteenpäin. :-) Mukavaa vaihtelua tällainen kännykkäkamerakuvapostauskin. Olipa pitkä sana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) Kirjottelen sit joo noista hierontahommista jotain, kun on enemmän kirjotettavaa

   Poista
 3. Hienoa, että sulla edelleen riittää hoidokeita, vaikka et niitä kotiin otakkaan. Ja kännykkäkuvat ei ole pahasta, kivaa piristystä ja kuvaa hyvin sun arkea :) Kiva postaus jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuntuu riittävän joo :D Kiitos, kiva kun kävit lukemassa :)

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com