tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ei meno muuttunut oo yhtään mihinkään


Netitön viikko esti päivittämästä blogia, vaikka koirajuttujakin olisi riittänyt kirjoitettavaksi. Nyt kuitenkin seuraa postaus viime viikonlopusta. Video pitäisi löytyä tuon linkin takaa, jos ei niin kertokaa toki. Olin ratsastusleirillä Perniön ponitallilla kaverini Ronjan kanssa. Oli todella hauska leiri, Perniö on ihan mielettömän kiva paikka. Siellä tulee aina sellainen olo, kuin olisin tullut kotiin. Näyttää pahasti siltä, että pääsemme seuraavan kerran leirille vasta syksyllä. Suunnittelimme kuitenkin Ronjan kanssa, että ajamme parin tunnin matkan tuonne irtotunnille toukokuussa, jos emme pääse leirille.

Joskus havahduin siihen, että täällä blogissa on harvoin minusta mitään kuvia. Tavallaan olisi ehkä sosiaalisesti korrektia laittaa sellaisia kuvia, joissa näytän hyvältä, hiukset laitettuna ja meikkiä naamassa. Näistä kuitenkin näkee todella paljon paremmin, millainen tyyppi tähän koirablogiin kirjoittelee. Kuvissa esiintyvä heppa on leirihoitohevoseni Lady, se on todella hieno eläin. Hyppäsin ja maastoilin sen kanssa, minulla on nyt jo ikävä Ladya. Ronjalle kiitos postauksen lopuista kuvista!


Ylioppilaskirjoitukset ovat minun osaltani ohi, joten voisin olettaa, että ehdin taas kirjoittelemaan blogiin. Nanalle kuuluu hyvää, se on menossa torstaina trimmattavaksi. Olen yleensä trimmannut sen itse, mutta nyt päätin viedä sen trimmattavaksi, ihan vain laiskuuttani. 

6 kommenttia :

 1. Siinäpä sit tavoite ajokortin saannille. Ja kyllähän mä aina voi kuskiksi lähtee Dingon soidessa. Ihana leirivideo jälleen.

  VastaaPoista
 2. Sun videot on aina niin hyviä! Söpöjä heppoja ja hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ootpa ihanan iloinen heppatyttö :D Trimmaajalle vieminen on ihanaa arjen luksusta, mulle ainakin trimmaaminen on kauhean tuskaista ja vaikea saada aikaiseksi... Perniöstä ei oo niin kaaauhen pitkästi tänne Paimioon, poiketkaa joskus poneilemaan tännekin samalla reissulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe juuu aina :D Niin, totta. Trimmaaja ei millään meinannut uskoa, että Nana on sekarotuinen. Tieks tää on pelottavaa, just eilen aamulenkillä mietin, et olis niin kiva tulla joskus käymään teillä. Oon mä sitä joskus ennenkin miettinyt, mut viimeks eilen aamulla, ja sit tänne oli ilmesty tällänen kommentti... Olis upeeta päästä käymään teillä <3

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com