torstai 15. tammikuuta 2015

Hauskan näkönen sesseHyvää tätä vuotta kaikille! :) Vuosi 2015 on lähtenyt hyvin käyntiin, arki on ilahduttavan sujuvaa ja pidän elämästäni niin kovin paljon. Nana on saanut nauttia pitkistä kävelylenkeistä, mutta mitään muuta ihmeellistä ei ole tapahtunut. Eilen innostuin pitkästä aikaa ottamaan kameran mukaan, kun menimme Nanan kanssa käymään läheisellä autiotalolla. Kotiin tullessani ajattelin ottaneeni kenties kaksikymmentä kuvaa, mutta koneelle niitä siirtäessäni sain huomata niitä olevan 82 kappaletta... Hupsista. No mutta, nämä kuusi valikoituivat niistä silti helposti.Kuvaamisen suhteen inspiraatio on ollut aika nollassa, mutta nyt tauon jälkeen oli hauskaa ottaa taas kuvia. Nanakin tuntui olevan innoissaan asiasta, ja poseerasi tyytyväisenä (ja leikki pullolla, jonka olin ottanut sille mukaan). Kertoisin Nanan kuulumisia enemmänkin, jos niissä olisi jotain kerrottavaa. Sen sijaan taidan paljastaa mitä ilahduttavimpia pentu-uutisia. Joulukuun lopulla Timon omistajalle saapui uusi koira: kultainennoutajanarttu Misty. Kyseinen koiranpentu saapui Norjasta asti, siitä on määrä tulla isona opaskoira ja se on opaskoirakoulun koira. Olen tavannut pennun muutaman kerran, se on käsittämättömän fiksu otus. Nanakin on suhtautunut toiseen todella kärsivällisesti.Lukio loppuu ensi viikon jälkeen, joten sitten Mistystä ja sen sosiaalistamisesta alkaa todennäköisesti tulla blogiin materiaalia. Myös vanha tuttu bordercollie Milo on tulossa meille, koska kun koulu loppuu niin onhan sitä jotain aktiviteettia kehitettävä. Milo on yksi niistä harvoista koirista, joista Nana tuntuu aidosti kovin pitävän, joten on mukavaa saada se tänne käymään. 

Minulla on tänä keväänä koulun suhteen jäljellä enää äidinkielen ylioppilaskirjoitukset, joten aikaa koirajutuille riittää. En tiedä vielä mitä muuta tänä keväänä tapahtuu. En tiedä mihin haen (tai haenko mihinkään). Uskon kuitenkin, että tämä asia selviää kyllä lopulta. Välivuosikaan ei ole mikään mahdottomalta tuntuva ajatus, kun elämä muuten on tasapainoista ja mukavaa. Hyvää ystävääni lainaten, lähetään koittaan.


P.S. Otsikko tuli tuntemattoman miehen kanssa käydystä bussikeskustelusta:
"Onks toi cockerspanieli?"
Ei ku sekarotunen, englanninspringespanielin ja labradorin risteytys.
"Aa, hauskan näkönen sesse!"

8 kommenttia :

 1. Haha, mullakin on monesti tuo tunne kun lenkiltä palaa kameran kanssa, että en mää paljoa kuvaillut, mutta kun siirtää kuvat koneelle niin hupsista... yleensä kuvia onkin tullut räpsittyä huomattavasti enemmän kuin ajatteli :D

  VastaaPoista
 2. Oi, mitä kuvia, varsinkin viides! Tokasta kuvasta tuli kauhea halu päästä rapsuttamaan Nanaa, kun sen tassut ja häntä näyttää niin söpöiltä :D Ja onhan se muutenkin hauskan näkönen sesse ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, se on munkin lemppari! Ihanasti sanottu, niin onki <3 :)

   Poista
 3. Nana niin suloisena poseeraa. On ihan oikeassa ollut se mies bussissa :-)
  Mukavaa, että sullakin koulut loppuu ja innolla jään ottamaan juttua tuosta Mistystä!

  VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com