lauantai 24. tammikuuta 2015

Don't you let go


Tänään aamupäivä kului mukavasti Kirkkonummella kahdella eri tallilla heppaillessa. Toisella kävin maastossa Katjan, Muppe-labbiksen ja Anton-tinkerin kanssa, pääsin laukkailemaan metsäpoluille. Toisella tallilla oli koulurataharjoitukset, joihin minulle kovin rakas hevonen Wäiski osallistui. Kävin myös Cina-tamman kanssa kävelemässä, en edes muista milloin viimeksi olisimme maastoilleet. Tahdon ehdottomasti kaivaa jostain aikaa käydä useammin moikkaamassa Cinaa.

Parsonrusselinterrieri Hupi saapui iltapäiväksi meille lainaan, hauskaa nähdä sitä taas. Nana ei aluksi riemastunut pikkuterrierin tapaamisesta, vaan olisi mielummin syönyt toisen... Senioriseropi kuitenkin pääsi yllättämään positiivisesti, kun se leikki pitkään Hupin kanssa kotipihalle päästyämme. Nana leikkii todella harvoin muiden koirien kanssa, ja on valikoiva kavereidensa suhteen. Se on tähän asti sietänyt kaikkia hoitokoiriani paremmin tai huonommin, mutta leikkinyt vain harvojen ja valittujen kanssa. Siksi on erityisen ilahduttavaa nähdä Nana onnellisena telmimässä toisen koiran kanssa.Hupi lähtee kotiin jo tänään illalla, mutta käyn hakemassa meille Pasilasta kaverini Marin Milo-bordercollien. Milo tulee meille ensi viikoksi hoitoon. Olin kuvitellut, että kun koulu kerran loppui, niin minulla on mukavan rento ja tyhjä viikko tulossa. Ja paljon aikaa bordercollien aktivoimiseen. Niin ei kuitenkaan ole käymässä, joten en osaa sanoa kuinka paljon ehdin kuvaamaan tai kirjoittamaan blogiin. Ensi kuussa tänne tulevat hoitoon walesinspringespanieli Charlie ja vehnäterrieri Vili, joten ei tekeminen lopu kesken vaikka lukiossa ei tarvitse enää käydä.


Tällä hetkellä hauskoin asia elämässäni on ehdottomasti autokoulu! Olen aivan innoissani ajamisesta, vaikka olen ollut vasta kahdesti ratissa. Pääsin kuitenkin jo liikenteeseen, eikä auto sammunut ennen kuin pihaan päästyäni. Autolla ajaminen on todella hauskaa, odotan jo innolla ajokortin saamista. Ainoa huono puoli on, että meillä ei ole kotona autoa. Mutta uskon kyllä, että pääsen ajelemaan kunhan vain saan kortin. Esimerkiksi Timon omistaja on jo kauan sitten luvannut, että hänen autoaan saa sitten lainata kun olen saanut kortin :D