tiistai 11. helmikuuta 2014

We'll stay forever this way



Oltiin taas lenkillä Bàtorin ja Nanan kanssa. Aluksi kävimme koirapuistolla, sinne tuli naapurissamme asuva Enso-labbis. Bàtor sai sen kanssa hyvät leikit aikaiseksi ja Nanakin vähän innostui juoksentelemaan poikien kanssa. Kaverini Elina tuli mukaan lenkillemme ja kävelimme sivistyneesti "kaupunki"ympäristössä, kerrankin. Törmäsimme täällä asuvaan pariskuntaan, joilla on aina ollut neljä (ja nykyään kolme) kultaistanoutajaa. Järkytyin suuresti kun huomasin, että heidän jaloissaan pyöri LABBIS. Mitä suloisin 10vk musta pieni mies nimeltään Otto, toivottavasti tapaan sen pian uudestaan.




Katsoin viikonloppuna ensimmäistä kertaa ikinä Titanicin, se oli (yllättävän?) viihdyttävä. Olimme serkuillani Lasilaaksossa Tiiti-jackrusselin kämpillä, Nana pääsi tietysti mukaan ja käyttäytyi kiltisti.

Loppuviikko kuluu vanhojentansseja fiilistellessä, meidän koulussa tanssit ovat torstaina illalla ja perjantaina päivällä. Lisäksi meillä on torstaina illallinen ja perjantaina jatkot, eli ohjelmaa riittää. Koirien taluttamiselta en kuitenkaan välty, koska tänne on tulossa huomenna ihan uusi koiravieras hoitoon. Siitä lisää sitten kun ehdin kuvia ottamaan :D

6 kommenttia :

  1. Naanu näyttää niin kääpiöltä Pastorin vieressä. Söpöjä koiria. :')

    VastaaPoista
  2. Näillä molemmilla on ihanan suuret korvat ja huulet ::) Koirilla oli selvästi hauskaa, hienoa katseltavaa.

    VastaaPoista
  3. Teidät on haastettu :)
    http://pinseriliiga.blogspot.fi/2014/02/meidan-blogimme-on-haastettu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos :) Oon tehnyt ton jo aika monta kertaa, mut ehkä innostun silti tekemään sen taas.

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com