tiistai 19. huhtikuuta 2016

Ei menty rikki mistään, tai niin me väitettiin





Pikkuspanieli saapui meille taas viikoksi hoitoon, minulla oli ollut sitä ikävä. Tänään päivällä Charlien juoksukaveriksi pääsi kaverini Reetan luona majaileva kultainennoutaja Namu. Hölmöjen lapsikoirien telmintää katsellessa oli helppoa olla tässä hetkessä. Pääsykokeisiin valmistautuminen ja moni muu asia stressaa minua niin paljon, ettei edes koirien kanssa oleminen ole onnistunut luomaan toivottua rauhaa. Tänään osasin olla hetken läsnä, kiitos siitä näille kahdelle.




Nanalle kuuluu vaihtelevaa, lähinnä hyvää. Seniorikoira (parin viikon päästä 10v?!) on kulkenut reippaana mukana yhteislenkeillä, mutta saanut myös nauttia laatuajasta kahdestaan minun kanssani. En ole saanut kuvattua sitä kameralla, mutta tässä onneton kännykkäkuvakollaasi. Nanan lisäksi siinä esiintyvät Hiisi-husky, Elsa-westie, Sofi-seropi, Alfons-labbis ja coton de tulearit Amadeus ja Rupert.

8 kommenttia :

  1. Tui ihana Ruipelo ja söpöjä kuvia <3 Ja Naaaaaanu! Miten en oo tajunnut, että se on ihan just 10v, apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Je kiitos :) Joo älä??? Sille pitänee hankkia kakku. Tai siis pitää. Tietysti.

      Poista
  2. Mahtavia vauhtikuvia! Nana näyttää onnelliselta kavereidensa keskellä :D Tsemppiä sulle pääsykokeisiin valmistautumisessa!

    VastaaPoista
  3. Täälläkin tuskaillaan pääsykokeiden kanssa. Yhdet jo takana, mutta mm. yliopiston pääsykokeet olisi vielä edessä. Hurjasti tsemppiä sulle kokeiden kanssa! :) Ja paljon onnea Nanalle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivottavasti selvitään kunnialla koitoksesta molemmat! Voi et tiedä, kuinka paljon onnentoivotuksesi piristi iltaani, kiitos <3

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com