maanantai 14. syyskuuta 2015

Pienen pieniä uusia ystäviä

Olen tänä syksynä alkanut ulkoiluttaa kahta uutta koiraa. Coton de tulear-urokset Rupert ja Amadeus (eli Ruupe ja Ama) ovat osoittautuneet mitä hauskoimmiksi koiriksi. Olen laittanut niistä instagramiin jotain kuvia, mutta en ole aiemmin tullut ottaneeksi järkkäriä mukaan lenkeillemme. Tänään kävelimme Elinan kanssa ulkoiluttamaan pikkukoiria, ja jaksoin jopa ottaa kamerankin mukaan. 1-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Bella-bolonka ja Nana pääsivät myös mukaan lenkille. Kaskiniityllä oli hyvä antaa koirien hillua vapaana. Lähinnä Ruupe ja Bella leikkivät, mutta Ama ja Nanakin innostuivat olemaan vähän edes sosiaalisia.

Rupert

Amadeus
Bella ja Rupert

Rupert ja Bella


Vanhus yritti chillata nuorison kanssa...
Rupert ja Bella

9,5v Nanan vointi on vaihtelevaa. Sillä on nivelrikko, johon se saa Rimadyl-särkylääkettä joka päivä. Lisäksi Nanan näkö on alkanut heikentyä. Välillä Nanassa ei tunnu olevan mitään vikaa, ja toisina päivinä se on kaikin tavoin todella hidas. Irti päästessään Nana juoksee edelleen innokkaasti, ja metsässä jopa hyppii täysin oma-aloitteisesti puunrunkojen yli?! Joinain päivinä se taas kävelee remmin mitan perässä, laahustaa eikä ole lainkaan oma itsensä. Olen tullut siihen lopputulokseen, että Nanan nivelrikko oireilee eri tavalla eri päivinä; Nanalla on parempia ja huonompia kipupäiviä. Liikunta tapahtuu Nanan ehdoilla, edetään päivä kerrallaan.

Nanalla on aina paljon asiaa. Myös silloin, kun sitä yrittää kuvata

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia taas! :) Miten sulla riittää noita hoitokoiria noin paljon? Tai eikö koskaan tunnu, että omassa on jo tarpeeks? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos :) Niitä vaan riittää, en tiiä. Ei tunnu, ei varsinkaan nyt ku vietän välivuotta. Mulla on niin paljon aikaa, että enemmänkin tarviin aktiviteetteja :D Ja mulla on aina ollut paljon hoitokoiria, ne on mun harrastus

   Poista
 2. Ihania koiruuksia! Voi Nanaa, vaikka kipuja joskus on niin selvästi se silti nauttii elämästä. Mandylläkin näkö vähän varmaan mennyt, kun pupillit on siniharmaat. Mä muuten aina ihailen noita Nanan viiksiä xD Ne on niin söpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu jee kiitos! Jep sama homma täällä... Eikä, en muista et kukaan olis ikinä kehunu niitä, kiitos :D

   Poista
 3. Hihii, vekkulin näköisiä kavereita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu jes, heti ku sain ilmotuksen tästä kommentista, tiesin, että oot päivittänyt omaa blogiasi :D Mutta kiitos, niin ne ovat!

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com