tiistai 14. heinäkuuta 2015

Why I'm still here, or where could I go

Täällä taas! Viime viikolla walesinspringerspanieli Charlie oli meillä hoidossa, siitä minulla on vain tuo yksi kuva. Trimmasin pikkuwalesin, siitä tuli aika hauskan näköinen. Charlien kanssa meni kaikki hyvin, se on mainio koira.


Täällä on ollut jo pidempään hoidossa serkkujeni jackrusselinterrieri Tiiti. Tiiti ja Charlie olivat viikon verran samaan aikaan täällä, se sujui yllättävän kivuttomasti. Kiersimme niin Nuuksiota, Oittaata, kuin Porkkalanniemeäkin. Sain Tiitin omistajilta auton lainaan, joten päivämatkustelu on sujunut mitä mukavimmin. Minulla on ollut lenkeillä apukäsinä äiti, sisko, kaverini Elina ja jopa tätinikin. Ajoin muutaman kerran myös pelkästään Nanan, Tiitin ja Charlien kanssa Nuuksioon. On ihanaa samoilla metsässä omaan tahtiin hauskojen koirien kanssa. Kävin myös Jyväskylässä mummon luona, Tiiti pääsi sinne mukaan.En kantanut kameraa mukana näillä reissuilla. Mielenkiintoni blogin kirjoittamiseen, koira-aiheisista tekemisistäni raportoimiseen ja kuvaamiseen on kadonnut täysin. En silti ole hetkeäkään (tai ainakaan pitkää hetkeä) harkinnut blogin lopettamista. Huomasin vasta nyt, että oikeastaan koko vuonna 2015 en ole juurikaan jaksanut kirjoittaa. Täällä on kuitenkin niin pitkältä ajalta tärkeitä asioita ja kuvia muistona, etten näe syytä miksen pitäisi blogiani hengissä - vaikka sitten harvemmalla päivitysvälillä.Kirjoitin tänä keväänä ylioppilaaksi, mutta ovet Helsingin yliopistoon eivät auenneet minulle tällä yrittämällä. Voi olla, että haen ensi keväänä uudestaan sinne, tai sitten en. Kaikki on auki tulevaisuuteni suhteen, mutta saa onneksi ollakin. Mitä luultavimmin aion asua kotona, ja hakea jotain töitä. Tähän mennessä kesä on ollut melko utuinen, mutta suurilta osin varsin miellyttävä kokemus. Olen lähdössä ensi viikon tiistaina Saksaan käymään, ja norfolkinterrieri Cola tulee meille pariksi viikoksi lomailemaan.


Nanan nivelrikko on pysynyt Rimadylin avulla oireettomana, ja se on ollut reippaana mukana kaikilla retkillämme. Vanhuskoira jopa leikki Charlien kanssa, olen niin onnellinen ettei Nana ainakaan vielä vaikuta kovasti kärsivän nivelrikostaan.

12 kommenttia :

 1. Söpöin Naanu vikassa kuvassa <3

  VastaaPoista
 2. Oho mikä muutos muutamassa kuukaudessa Charliella! :-D Vuoden tauko opiskelusta voi olla varmasti hieno kokemus sitten jälkeenpäin ja nyt sulla ainakin on aikaa miettiä, mitä haluat tehdä, kun tää maailma on niin täynnä mahdollisuuksia. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on niin hieno poika <3 Juu, ihan innolla odotan tulevaa :)

   Poista
 3. Voi, Charlie kasvanu huimasti sitten viime näkemän!
  Ihanaa, ettet kirjoitusinnon laantumisesta huolimatta jätä tätä blogia<3 Sitä on liikkeellä.. :"D
  Tuntuu, että kun nää kelitkin on olleet mitä on, ei tuu kameraakaan ulkoilutettua juuri lainkaan. Mitä nyt koirapuistoon ottanut mukaan pari kertaa.
  Ja paljon paljon onnea vielä ylioppilaaksi pääsystä, mikäli en ole aiemmin jo älynnyt onnitella! :--))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on niin kypsä aikuinen jo :') Hihi joo koitetaan pitää blogit pystyssä! Niitä on sit joskus myöhemmin kiva lukee kans. Jep, vaikka toisaalta aurinkoisellakaan kelillä ei oo kiva kuvata, tulee niin jyrkät varjot. Kiitos!! <3 :)

   Poista
 4. Ai Saksaan lähdössä, vai oletko....toi kuva on hauska jossa Nana "taluttaa" itseään.

  VastaaPoista
 5. Nana on niin ihana! Sen persoona tulee jotenkin hyvin esille näissä kuvissa, varsinkin vika kuva on tosi hieno :) Ihana kuulla, ettet aijo lopettaa blogaamista, mä niin tykkään susta, Nanasta (+ sen kavereista) ja tästä blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, hymyilytät ilahduttavilla kommenteillasi, kiva kuulla ja kiitos <3 Niin kivaa että jaksat käydä kommentoimassa, arvostan :)

   Poista
 6. Ootteko Nanalle kokeilleet cartrophen pistoksia nivelrikkoon. En kyllä tiedä auttaako, jos se nivelrikko on jo olemassa. Jostakin vaan kuullut, että on hyvä nivelrikon ehkäisyssä ja hoidossa. Se siis pistetään niskaan ja se voitelee niitä tulehtuneita niveliä sisältä päin. En nyt muista hintaa, mutta ell. voi varmaan kertoa lisää. Mutta tosiaan jos pysyy rimdylilla oireettomana niin hieno juttu!:) Me mietittiin meidän westille noita pistoksia ensi talveksi, kun talvi laittaa sen aina jäykkään kuntoon. En tiedä onko meilläkin alkava nivelrikko vai muutenko vaan jäykkäilee, mutta noita ajateltiin testata. Ja mukavaa saksan reissua, itse oon pitkään halunnut päästä käymään siellä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ollaan menossa kontrolliin tossa syksymmällä, sit ihmetellään lisää. Oon kuullut noista pistoksista, en oo vielä päätynyt olemaan puolesta enkä vastaan. Toivottavasti löytyy hyvä ratkaisu teiän westien ongelmiin :) Kiitos, mä en oo vielä ikinä käyny enkä todella tiedä mitä odottaa :D

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com