tiistai 26. toukokuuta 2015

Tällä porukal tää mesta salee räjähtää

Blogin päivittämiseen ei mitenkään ole aikaa. Tässä kuitenkin pikainen katsaus viime aikaisiin tapahtumiin, jotta blogi ei täysin jää jälkeen elämästäni.

First things first: Nanalle kuuluu hyvää. Vein sen röntgeniin, eikä sen keukoista tai sydämestä löytynyt mitään epämääräistä. Ultraamalla voisi selvitä jotain lisää. Kumpikaan eläinlääkäreistä, joiden kanssa olen Nanan asioista jutellut, ei kuitenkaan ole pitänyt ultraamista välttämättömänä. Nana on nyt Rimadyl-kuurin ansiosta iloinen ja reipas. Se ei hengästy tavallista helpommin, eikä muutenkaan käyttäydy huolestuttavasti. Saa siis ultraaminen jäädä, ja parhaamme mukaan elämme päivä kerrallaan edelleen. (Lue: Nana elää, minä en.)

Koirajutuista ei ole muuta akuuttia kerrottavaa, eikä uusia kuviakaan. Hevosjuttuja sen sijaan riittää! Kävimme viime viikolla heppatyttöjengimme kanssa ensin torstaina Perniön ponitallilla irtoestetunnilla. Reissaaminen oli erityisen hauskaa, koska maanantaina pääsin vihdoin toisella yrityksellä inssistä läpi, ja siispä sain ajaa koko matkan edestakaisin. Se oli ilahduttavaa, koska meillä ei ole autoa, eli ajamaan oppimiseni on hyväsydämisten ihmisten varassa, jotka lainaavat minulle autojaan. Perniössä kaikki meni hyvin. Minä hyppäsin vanhalla tutulla leirihoitsullani Ladylla, ja Ronja Mortilla.
Viikonloppukin kului heppailun parissa: lähdimme perjantaiaamuna Kolille islanninhevosten luokse. Paimentupa on meidän heppatyttöjengillemme jo tuttu paikka, kävimme siellä viime vuonna kahdesti; maaliskuussa ja syksyllä. Minä sain taas ajella autolla oikein kunnolla, suurimman osan menomatkasta ja takaisin kotiin koko matkan. Oli upeaa päästä taas Kolille, siellä luonnon rauhassa, kauniissa maisemissa maastoilua ei kyllä moni juttu voita. Stressaavien pääsykokeiden ja inssien (:D) jälkeen pieni loma oli todella tervetullut. Viikonloppu oli todella _hauska_, en muista milloin olen viimeksi nauranut niin paljon. Hevosen selässä oli hiukan haastavaa ottaa kuvia, joten lähinnä kuvasin muulloin, kuin hevosten kanssa ollessamme. Minusta otetut kuvat ovat Ronjan ottamia, kiitos!
Ja okei, issikat on söpöjä. Joten pari sellaistakin vielä. Ensimmäisen seuraavista kuvista otti Ronja, kiitokset hänelle! :) Katjan blogista löytyy vielä vähän lisää kuvia reissultamme, jos joku haluaa katsella.
En tiedä, milloin kerkeän seuraavan kerran päivittää blogia. Voisin veikata, että jonkinlaista kesätaukoa on luvassa. Siispä varmuuden vuoksi toivotan nyt jo kaikille lukijoilleni hyvää kesää! <3

4 kommenttia :

 1. Tunnut olevan kiireinen. Harmi kun et tuu meidän Oulun reissulle kuskiksi. Nyt kun mä jo osaan takapenkillä rentoutua ja muistaisin ottaa korvatulpatkin.

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten kivaa, kun sulla on nyt ajokortti! Ihanan kuulosia heppajuttuja :) Ihania kuvia myös, kolille on pakko joskus päästä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! Kiitos <3 Kantsii mennä käymään, huikee paikka :)

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com