torstai 31. tammikuuta 2013

28.1.

Jäi nää kuvat jostain syystä tossa pari päivää sitten laittamatta, joten tässä ne ovat.



 Minulla on nyt koeviikko, eilen eikä toissapäivänä ei ollut koetta, joten olen viettänyt aikani tallilla ja kokeisiin lukien. Niinpä koirien kuvaaminen on vähän jäänyt.


Tänään on luvassa varsin blogiystävällistä toimintaa, pääsemme tapaamaan Kupla-labbista. Pitää ottaa jotain herkkuja mukaan ettei paimenkoira lähde liian kauas huitelemaan... Treffit tulevat kyllä tarpeeseen, Dino on ihan täynnä energiaa. Eikä mikään ihme kun molemmat opaskoirat ovat koululla, joten sillä ei oikein ole juoksukaveria. Leikkiihän Nana tietysti sen kanssa toisinaan, mutta ei siitä samalla tavalla iloa ole kuin lapukoista.



 Dinon kasvutahti tuntuu todella hurjalta, se venyy varsinkin jaloista ihan silmissä! Välillä tekee oikein pahaa katsoa kun (esimerkiksi juuri alla olevassa kuvassa) sen jalat vääntyvät ja kääntyvät ihan ihme asentoihin. No, toinen on vielä vauva, antaa sen ensin rauhassa kasvaa ja jos ei sittenkään jalat ota asettuakseen, voidaan alkaa huolestua. Olisi muuten todella hauskaa nähdä kuvia sen sisaruksista tai muuten kuulla niiden kuulumisia.




Eipä tässä muuta tällä kertaa! Jos ei tule hirveästi lunta, voisin ottaa kameran mukaan Pitäjänmäkeen ja yrittää ottaa jonkunlaisia kuvia Kuplan ja Dinon ärinöistä. Saa nähdä miten niiden leikit sujuvat, toivottavasti hyvin.

2 kommenttia :

  1. voi että miten ihania kuvia oot saanu napattua! Tekee mieli silittää noita ihania koiruuksia :)

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com