tiistai 30. lokakuuta 2012

30.10.

Tätä on tullut kuunneltua, hyvä biisi :)



Noh, sitten koira-asioihin. Tänään iltapäivällä kävin serkkuni ja tämän äidin kanssa hakemassa Tarmon ja Dinon meille. Pihalla otin muutaman kuvan koirista:


Pennun sisäsiisteysopetus etenee ihan siedettävästi, koko vierailun aikana ei yksiäkään pissoja sisään! 
Nanan tyypillinen valokuvailme :D


Kauheaa ajatella, että kohta tuo pikkumies on PALJON isompi kuin Tape :')



Sinä, joka tätä tekstiä luet! Tiedä, että ilahtuisin paljon jos jaksat kirjoittaa palautetta kuvista! :)

6 kommenttia :

  1. Moi!
    Ihanaa että löysin tämän blogin! Olen nimittäin kiinnostunut hankkimaan itsekin joskus berninpaimenkoiran, kun aika vain on oikea :) Eli mielenkiinnolla jään seuraamaan Dinon kasvamista!

    Pidän siitä että blogissasi on näin paljon kuvia. Kuvat ovat kivoja ja jotenkin niistä tulee ilmi koirien persoonallisuudet :) Mutta itse kaipaisin tänne kyllä kunnon esittelysivut niin Nanasta kuin Dinostakin. Tietysti minua kiinnostaisi myös lukea tarkemmin mimmoinen tyyppi tätä blogia pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys!

      Ensimmäinen kommentti, jipii bileet pystyyn :D Bernit ovat hauskoja koiria, ei yhtään huono valinta. En kuitenkaan voi liikaa korostaa, että tarkista _huolella_ molempien vanhempien ja mieluiten vielä näidenkin vanhempien terveystiedot; lonkat, kyynärät, silmät, selät, kaikki mitä ikinä saat irti. Paljon sairaita bernejä kasvatetaan ain, koska ihmiset ovat väliinpitämättömiä ja ostavat pennun mistä halvalla saavat. Mutta toivon ja uskon, että olet vastuuntuntoinen ja aiot hankkia kunnollisen ja terveistä vanhemmista teetetyn pennun sitten joskus.

      Nanasta ja itsestäni voisinkin nuo esittelysivut tehdä heti kun aikaa liikenee. Dino nyt on niin vauva vielä ettei sen persoonallisuudesta voi vielä kauheasti mitään lyödä lukkoon, mutta kai sillekin voisin väsätä oman sivun :)

      Kiitos kommentistasi!

      Poista
  2. Juu tuo on tiedossa, että berni on melko sairas rotu ja pitää käydä tarkkaan läpi mistä sen pennun sitten hankkii. Tätä on kyllä tullut kuultua vähän joka puolelta. Osaatko sanoa, että paljon tuommonen bernin pentu maksaa noin suunnilleen? Meneekö tonniin vai jopa muutamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, berninpaimenkoirapennun keskimääräinen hinta on n. 1200€. 1000€-1500€ on suunnilleen se haarukka, johon pentujen hinta asettuu :) Alle 1000€ jos laskee pennun hinta, kannattaa aika tarkkaan miettiä ottaako vai jättääkö.

      2000€ ei kyllä Suomesta hankittuun bernipentuun saa menemään millään, sen voin luvata. Ruokaan, ell-kuluihin, tarvikkeisiin, pennun tuhoamiin irtaimiin ja niin edelleen... Saat helposti yli tuon summan kulumaan jo huolestuttavan nopeasti :D

      Poista
  3. osaat ottaa niin hienoja kuvia!

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com